KTK Verhuur B.V. richt zich met name op het aanbieden van oplossingen, waarbij de opdrachtgever de mogelijkheid heeft het product te leasen en/of te huurkopen. Deze andere wijze van financieren van uw aankoop geldt voor alle door KTK B.V. te leveren producten.

De contracttermijn wordt in overleg met de opdrachtgever bepaald, zo ook de restwaarde c.q. de overnamesom aan het einde van de overeenkomst. Separaat bestaat altijd de mogelijkheid om een service- en onderhoudscontract af te sluiten bij KTK Service B.V., inden dit niet inbegrepen is in de leaseovereenkomst, zoals bijvoorbeeld bij een financial leaseconstructie.

Grote voordeel voor u is dat KTK Verhuur B.V. alles voor u regelt. U hoeft dus slechts een handtekening onder het lease-huurovereenkomst te plaatsen en de opdracht is een feit. Maatwerk en ontzorging zijn hierbij de uitgangspunten van de samenwerking.

Continue zijn wij bezig met innovatie, ontwikkeling en oplossingen voor het ontlasten van het milieu.. Hierdoor is KTK een vooruitstrevende organisatie te noemen, waar het in opdracht geven van speciale producten in goede, betrouwbare handen is.