x

Huis van Staal

 

Een visie en een missie vertalen in 3 woorden en deze als je bedrijfsleus hanteren, daar moet je even over nadenken.

Wij dus ook, Waar staan we voor? Wat vinden we belangrijk? Hoe wenst KTK zich te onderscheiden in een concurrerende markt?

Het antwoord op deze vragen is jezelf afvragen; hoe willen we dat onze klanten ons zien en waarom doen zij zaken met ons?

Dit alles vertaald zich in onderstaande, voor ons en u herkenbare eigenschappen, welke KTK maken wat ze is tot op de dag van vandaag.

 

We werken met staal, veel staal! Al onze producten bestaan uit staal, staal domineert onze productie. Maar staal staat ook voor krachtig, sterk, bewerkbaar, flexibel, voor diversiteit en toepasbaar voor veel mogelijkheden.

Deze uitdrukkingen staan ook voor onze onderneming. Een (oer)sterk bedrijf, welke groot is geworden door te bewegen in een dynamische markt, met haar vele vragen en de door ons aangedragen oplossingen. KTK kan geen ‘nee’ zeggen, beweegt mee en dient het doel van de klant; Het leveren van een oersterk, innovatief, weldoordacht product.

Waarom dan ‘Huis’ van Staal? Een huis staat voor geborgenheid, herkenbaarheid, een vertrouwde omgeving maar bovenal een plek waar men zich thuis voelt. Dit tracht KTK in al haar facetten na te streven voor haar medewerkers en relaties.

Iedereen mag zich thuis voelen bij KTK. Betrouwbaar, collegiaal, meer dan alleen maar een producent van containers en andere producten.

Van huis uit krijg je mee wat belangrijk is, thuis is meer dan alleen een dak boven je hoofd.

Zo hebben wij graag dat u ons ziet; een gedegen firma, welke bijdraagt aan uw vragen en wensen, waar u van op aan kunt, kwaliteit hoog in het vaandel heeft en meer is dan slechts de leverancier van stalen (pers)containers.

 

Veel plezier met het bekijken van onze website

 

Team KTK